top of page

Persoonlijke begeleiding

​

Uw kind heeft het moeilijk met rekenen, spelling, Frans of een ander vak. Je hebt zelf geen tijd of know-how om dit aan te pakken? Geen probleem, je kan bij ons terecht voor een 1 op 1 begeleiding.We zorgen voor een op maat gemaakt pakket van leerstof, oefeningen en leermethodes om uw zoon of dochter zo snel mogelijk terug op het juiste spoor te krijgen. We gebruiken onze jarenlange ervaring in het onderwijs om zo snel mogelijk die punten naar boven te krijgen.

 

Hier stopt het niet. Het is voor ons niet voldoende dat de leerling de volgende toets 10 op 10 haalt. We vinden het belangrijk dat ze nodig tools meekrijgen om er voor te zorgen dat bijles volgende keer niet meer nodig is. We gaan ons richten op leren leren. Zo zal uw zoon of dochter snel de primus van de klas worden én blijven!

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn gaan de lessen door na de schooluren. Indien gewenst nemen wij contact op met de klasleerkracht om in samenspraak de juiste oefeningen aan te bieden. 

Op locatie! 

Wij komen tot bij u! Liever een afspraak in het weekend? Geen probleem! Wij komen tot bij u thuis en brengen alles mee wat nodig is om uw zoon of dochter zo goed mogelijk te helpen!

Op weg naar een beter resultaat!

1 op 1 begeleiding tijdens een persoonlijk moment. Dit kan op school of bij jou thuis!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

+ Op maat gemaakt traject

+ Jarenlange ervaring 

+ Juiste tools

+ Leren leren

+ 1 op 1 begeleiding

+ Planning en studeermethodes

+ Direct na school

+ In de gekende omgeving

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Voorverpakte School supplieskits
bottom of page