top of page

Over ons

 

Wij zijn broer en zus met een passie voor lesgeven. We zijn gestart met CogniMotori omdat we hulp willen bieden aan kinderen die het toch wat moeilijk hebben met sommige vakken. 

Een korte voorstelling:


Wesley Van Den Plas is een leerkracht lichamelijke opvoeding woonachtig te Deurne. Hij heeft reeds jaren ervaring als leerkracht kleuterturnen. Naast zijn job in het onderwijs is hij actief in de basketbalwereld. Zowel als speler als coach van de jeugdteams staat hij bekend bij verschillende sportclubs. Al jaren begeleidt hij tijdens de schoolvakanties sportkampen. 


Ashley Van Den Plas is een leerkracht lager onderwijs uit Hoevenen en een mama van twee dochters. Zij heeft een tiental jaar ervaring als klasleerkracht en is de laatste jaren actief als zorgondersteuner en zorgcoördinator. In 2010 heeft ze haar diploma evenementenorganisatie behaald. 
 

Samen zijn we een ijzersterk team dat sterk complementair is met oog voor ieders talent. 
 

Sterke punten

VeelzijdigMet haar ervaring als klasleerkracht, zorgleerkracht, zorgcoördinator en zelfs directeur is Ashley de geknipte persoon voor dit project.

SportiefWesley leeft en ademt sport. Zelf speelt hij basketbal, is hij basketbal coach én turnleraar. Met zijn diploma lichamelijke opvoeding is hij van alle methodieken op de hoogte

FamilieAshley en Wesley zijn broer en zus, zijn familie. We hopen jullie snel mee in onze familie te verwelkomen!

bottom of page